Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής


Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:


Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard,  Maestro & American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (3D Secure, SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο, μη εξουσιοδοτημένο, πρόσωπο.


Με κατάθεση σε τράπεζα:

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς 

IBAN ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR95 0171 1540 0061 5401 0053 403
Με την λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της. Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας. 


Με Αντικαταβολή:
Για παραγγελίες αξίας έως €500, παρέχεται δυνατότητα Αντικαταβολής δωρεάν, στις εξής περιπτώσεις:

  • Στις παραδόσεις με courier σε όλη την Ελλάδα (παραγγελίες όγκου/ βάρους έως 20kg), με μετρητά
  • Στις παραδόσεις με μεταφορική εταιρία στην Αττική (παραγγελίες όγκου/ βάρους > 20kg), με μετρητά & πιστωτική ή χρεωστική κάρτα